En dan nu (Wacht met mij serie deel 2) van Amy Daws

Maggie weet niet wat ze moet doen als de man met wie ze in Marv’s Bait & Tackle verstrikt is geraakt, geen vreemde is. De chemie tussen Maggie en Sam is heet genoeg om het ijs te doen smelten, maar hierdoor wordt het bewaren van hun geheim moeilijker. Vooral als een van hun besluit om niet meer los te laten. Kunnen ze hun geheim bewaren of is de chemie daar te sterk voor?

Amy Daws is weer terug met een heerlijk steamy en grappig tweede deel in de Wacht met mij serie. Haar manier van schrijven is herkenbaar en maakt dat je wel weet wat je kan gaan verwachten, zonder dat je in herhaling valt. Het verhaal heeft alle facetten die goed passen in deze steamy verhalen.

Maggie is het kleine zusje van Miles, het hoofdpersonage van het eerste deel, die haar leven anders aan wilt gaan pakken en daarvoor de raarste dingen wilt gaan doen die eigenlijk niet bij haar passen. Tijdens een van de tripjes raakt ze verstrikt met Sam en hebben ze een gezoend in een ijsvishut. Maggie dacht dat hij een vreemde was voor haar, maar hij blijkt de beste vriend van haar broer te zijn. Hierdoor komen ze in een ongemakkelijk parket terecht, want de chemie tussen hun is voelbaar voor iedereen. Sam is een man die het hart op de juiste plek heeft en als een blok valt voor Maggie, niet wetende dat zij het kleine zusje is van Miles. Waar Maggie soms wat uitbundig is, heeft Sam een beetje een terughoudende houding. Hierdoor zijn ze tegenpolen van elkaar, maar juist dit trekt ze naar elkaar toe. Naast Maggie en Sam komen uiteraard ook Kate en Miles weer naar voren zodat je hun verdere verloop ook nog steeds mee kan volgen.

Ik genoot weer met volle teugen van dit tweede deel en ik kan niet wachten om verder te kunnen gaan in deze serie. Als je houdt van verhalen die humor, een diepere laag en heerlijke spice erin heeft zitten kijk dan ook zeker naar deze serie.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *