Vleugellam (Bevrijd me serie deel 1) van Suzanne van Bilderbeek

De 23-jarige Alessa weet niet wat ze meemaakt als de knappe klant van haar bijbaan in de coffeeshop, de baas blijkt te zijn van haar stagebedrijf. Alessa is al jaren op zichzelf aangewezen en redt zich prima, maar Matthew brengt haar aan het wankelen. Het ergste is dat ze hem nodig heeft om het leven op te bouwen dat ze voor ogen heeft.

Zodra de dertigjarige Matthew Williams tegenover Alessa staat, weet hij dat zijn schaduwkant aan het licht komt. Als eigenaar van een vastgoedbedrijf heeft hij macht en aanzien, maar zij weet een geheim dat hem genadeloos kan breken. Alleen niet als hij haar het eerst breekt, maar Alessa geeft zich minder makkelijk gewonnen dan hij dacht. Is zijn geheim veilig bij haar of kan hij haar eerst breken?

Suzanne van Bilderbeek is weer terug met een boek die je niet laat stoppen met lezen, die je voor personages laat vallen en op het eind je hart in duizenden stukjes breekt. Het is echt weer een verhaal van Suzanne waar ik met volle teugen van heb kunnen genieten.

We volgen het verhaal uit de perspectieven van Alessa en van Matthew en bij beide merk je al gelijk dat er iets in hun leven is gebeurd wat ze heeft gemaakt tot wie ze nu zijn. Alessa is een drieëntwintig jarige studente die een bijbaan heeft in een coffeeshop, waar ze eigenlijk niet op haar plek is. Haar leven is niet makkelijk, maar haar verhaal is hartverscheurend. Je voelt gelijk met haar mee en je wilt haar helpen. Matthew is een man die eigenaar is van een groot vastgoedbedrijf en die alles in zijn schoot geworpen heeft, althans dat is wat je op het eerste opzicht van hem denkt. De personages zijn aan elkaar gewaagd en trekken elkaar net zo hard aan als dat ze elkaar afstoten. De personages zijn complex, maar toch val je gelijk voor ze. Hun verhaal is zo emotioneel beschreven en ergens voelt het ook heel realistisch.

Ik ben zo blij dat er weer een volledig boek uitgekomen is van Suzanne, maar wees gewaarschuwd je hart ligt op het einde gebroken op de grond dus pak hem pas op als deel twee er ook is. Ik wacht (on)geduldig op het tweede deel gelukkig komt die in november al uit.

Ik wil April books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *