Salvatore (Benedetti broers serie deel 1) van Natasha Knight

De oorlog is beslecht en wij hebben gewonnen. De prijs die onze rivalen moeten betalen? Degene die hun het meest dierbaar is: Lucia de prinses van de DeMarco-familie. Er is geen betere manier om de vijand kapot te maken dan iets afnemen waar hij het meest om geeft. Ik was de jongen die later koning zou zijn. Ik ben de toekomstig leider van het Benedetti-imperium. Mijn oorlogsbuit was Lucia DeMarco en ik mocht met haar doen wat ik wilde. Het is mijn taak om haar leven tot een hel te maken en ik zou haar moeten breken. Er is namelijk geen enkele manier om aan ons duistere lot te ontkomen. De Benedetti’s verliezen immers nooit. We verwoesten alles en iedereen die op ons pad naar de top staat. Zo ben ik opgevoed, zo is het altijd geweest en zo zou het ook altijd blijven. Tot Lucia. Zorgt Lucia echt voor een verandering?

Natasha Knight heeft een schrijfstijl die je op het puntje van je stoel laat zitten en die je bladzijde na bladzijde om laat slaan. Ze heeft een goede balans in het verhaal zitten dat het niet alleen duister is, maar dat ook zeker het licht in het verhaal naar voren komt.

We lezen het verhaal vanuit de perspectieven van Lucia en Salvatore. Lucia is de dochter en het oogappeltje van de DeMarco familie en daarom de ideale prijs om de oorlog mee te beslechten alleen er zit zoveel meer in haar kant van het verhaal. Haar leven is niet makkelijk geweest en lange tijd houdt ze ook verborgen wat er is gebeurd, maar als de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen snap je ook waarom ze zo is. Salvatore is de toekomstige leider van het Benedetti-imperium en hij is een harde man, die zijn hart wel degelijk op de goede plek heeft zitten. Hij draagt een zware last op zijn schouders die eigenlijk niet voor hem bestemd is, dit zorgt ervoor dat hij keuzes moet maken die hem niet altijd even goed aanstaan. De twee hebben vanaf de eerste ontmoeting al een eigenaardige connectie met elkaar, die naarmate het verhaal vordert steeds meer groeit. Hun verhaal wordt mooi beschreven en je hoopt op de beste uitkomst voor hun beide.

Dankzij een tip van een vriendin van mij ben ik begonnen met dit boek en ik heb er geen spijt van dat ik hem heb opgepakt. Ik ben ontzettend benieuwd naar de verhalen van de andere broers in deze familie, want je kreeg van sommige al een klein tipje van de sluier opgelicht.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *