Ooit in september van Emma Anna

Oliver gaat zijn eindstage lopen bij een populaire Nederlandse serie District 21. Het had een afleiding moeten zijn van het verdriet en een afsluiting op zijn studie, maar er komt een wervelwind voorbij op het moment dat hij Lou Martens ontmoet. Vanaf dat moment wordt Oliver geteisterd door knikkende knieën en een bonkend hart als hij alleen al denkt aan de bloedmooie Lou. Oliver heeft absoluut geen zin om de strijd opnieuw met zichzelf aan te gaan. Kan Oliver zich overgeven aan wat het leven hem schenkt?

Emma Anna neemt je dit keer mee in een verhaal over Lou en Oliver een verhaal dat centraal staat om jezelf te ontdekken en je dromen te achtervolgen.

Oliver heeft een moeilijke periode in zijn leven waar hij zich doorheen aan het worstelen is, de ontmoeting met Lou maakt het er niet makkelijker op. Lou is een jongen voor wie het leven makkelijk lijkt te zijn, maar ook hij worstelt met zijn problemen. Naarmate het verhaal vordert leer je de personages beter kennen en nestelen ze zich in je hart.

Emma Anna staat bekend om personages die levensecht neer worden gezet en ook in dit boek weet ze dat weer voor elkaar te krijgen. Ik heb genoten van dit boek en kijk uit naar een volgend boek van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *