Inktzwart (Terras Altas deel 2) van Patty van Delft

Na haar avonturen in het Laagland is Lily eindelijk weer thuis. Herenigd met haar geliefde Espen vertrekt ze naar het kasteel van Huize Vuori, maar daar komt Lily erachter dat haar oude leven in het Hoogland voorbij is. Ze heeft de Laaglanders beloofd om voor ze te spionneren en dat brengt haar soms in een lastige positie.

River wordt door de raad van Bosdal erop uitgestuurd om de volkeren van het Laagland op te roepen om met elkaar te strijden voor gelijkheid, alleen dan hebben ze een kans tegen het leger van Terras Altas.

Terwijl tegenslagen, geheimen en verraad constant op de loer liggen vechten River en Lily apart voor een verenigd Terras Altas, zal het ze lukken?

Patty van Delft weet je met haar schrijfstijl zo in het verhaal te trekken dat je alles om je heen vergeet en je bladzijde na bladzijde om laat staan. Ik geniet iedere keer weer van haar verhalen en baal altijd dat het boek zo snel weer uit is.

Het verhaal wordt dit keer verteld vanuit zowel Lily als van River, zodat je beide kanten van het leven in het Laagland en in het Hoogland goed mee krijgt. De personages krijgen weer een hoop te verduren en maken hierdoor een groei mee. Het verhaal zit vol met onverwachte wendingen die ik niet aan zag komen en ik heb er van genoten.

Ik kijk reikhalzend uit naar het volgende deel in deze vierdelige serie en ik kan niet wachten om weer verder te genieten van het verhaal van Lily en River en de andere personages die mijn hart hebben gestolen.

Ik wil Patty van Delft en Celtica Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *