Mr. Stone van Lis Lucassen

Wanneer Logan een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad begeeft, staat hij niet te lang bij deze exotische brunette. Maar als deze dame, Pilar Bailey, door inmenging van een van zijn broers opnieuw in zijn leven opduikt kan hij niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waar hij geen weerstand aan kan bieden, hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel een nacht meer kan en wil hij haar niet geven. Maar is een nacht genoeg?
Voor Pilar niet. Ze is na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex Miami ontvlucht om opnieuw te kunnen beginnen in Seattle. Hoewel Pilar niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, kan ze Logan niet vergeten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij niet meer kan bieden dan een nacht samen. Kan Pilar het hart van Logan herstellen?

Lis Lucassen heeft een mooi verhaal neergezet waarin rouw en verwerking aan bod komen, maar ze doet dit op een fijne manier dat het verhaal voor geen moment zwaar aanvoelt.

Pilar wilt graag opnieuw kunnen beginnen in een nieuwe stad waar ze niemand kent en haar eigen leven kan leiden zoals ze wilt. Logan is een van de vijf broers Stone en heeft zijn hart gegeven aan zijn eerste liefde. Hij heeft een muur om zich heen gebouwd en laat niemand snel toe. De dynamiek tussen Pilar en Logan wordt ontzettend goed en realistisch beschreven en ik heb genoten van iedere seconde die ik in dit boek doorbracht. De personages naast Pilar en Logan worden ook goed beschreven en ook van hun krijg je al een beetje een beeld en ik kan niet wachten om meer van deze familie te mogen ontdekken.

De epiloog in dit boek geeft je al een inkijkje om welke van de overige broers het volgende deel in deze serie gaat en ik wil ontzettend graag meer van hem lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *