Collin (WWW series deel 4) van Miranda Hillers

Collin houdt van voetbal, maar met Megan voelt hij zich onoverwinnelijk. Zij is zijn trofee tot dat ene moment. Collin is het medicijn voor Megan. Hij leerde haar om door te gaan en niet op te geven, tot ze zijn grootste nachtmerrie uit liet komen. Zullen ze voor elkaar vechten of laten ze het erbij zitten?

Met Collin komt er een einde aan de WWW serie. Ik heb wederom weer genoten van de schrijfstijl van Miranda die me een wereld heeft ingetrokken waar ik een hekel aan, maar toch heb ik deze jongens en meiden in mijn hart gesloten.

Collin is de stille jongen in het WWW team en je leert hem nu kennen, nadat je al oppervlakkige ontmoetingen met hem hebt gehad in de eerdere delen. Megan heeft een heftige tijd achter zich en komt er langzaam weer bovenop door de hulp die ze van haar omgeving krijgt. De aantrekkingskracht is vanaf het begin al voelbaar en je leeft met ze mee. De broer van Collin zorgt voor de nodige spanningen in het verhaal.

Ik vind het ontzettend jammer dat ik afscheid moet nemen van deze vier koppels, maar ik kijk uit naar de andere boeken van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *