Liefde zonder oordeel (Zorgen voor de liefde deel 1) van Anne May

Vanaf het moment dat de vader van Miriam aangeeft dat hij komt te overlijden zit ze in een overlevingsmodus. Door haar traumatische verleden is een normale opleiding of baan niet voor haar weggelegd, daarom gaat ze als vrijwilliger op de dagopvang in het verzorgingstehuis aan de slag. Tijdens haar vrijwilligerswerk ontmoet ze een wel heel bijzondere patiënt namelijk Gideon. Gideon heeft een ernstig ongeluk gehad en is niet in staat om te praten of te bewegen. Stukje bij beetje dringt Miriam tot Gideon door, maar dan stuit ze op een geheim. Mag ze hem daarvoor wel veroordelen?

Anne May heeft een fijne schrijfstijl die je mee in het verhaal trekt en je met een goed gevoel het boek weer laat sluiten.

Beide personages hebben een verhaal en langzaam kom je er als lezer achter wat het verleden van Miriam en het geheim van Gideon is. De relatie tussen beide personages bloeit mooi op en je ziet het voor je ogen gebeuren.

Voor een boek wat zo dun is heeft het een prachtige inhoud en worden er ook moeilijkere onderwerpen behandeld. Ondanks dat het een prachtig verhaal is had het boek van mij nog langer gemogen zodat ik nog langer kan genieten van Gideon en Miriam. Dit was mijn eerste kennismaking met deze schrijfster, maar het smaakt zeker naar meer.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *