Annemijn van Emma Anna

We zijn binnen een jaar getrouwd, omdat we gewoon niet zonder elkaar konden. Hij heeft een tracker op mijn telefoon gezet, zodat hij weet dat ik veilig ben. Om een zorgeloos leven te kunnen leiden schuift hij de sneeuw voor de voeten van mij en onze dochters weg. Levi voert altijd het hoogste woord, omdat ik nooit weet hoe ik dat moet doen. Ik weet niet of ik gek ben of dat hij mij tot op het bot manipuleert. Kan Annemijn erachter komen wat er aan de hand is?

Emma Anna weet je zelfs met een verhaal, wat niet te vergelijken is met haar standaard boeken die ze uitgeeft, weer te betoveren. Het verhaal leest zo snel weg dat je niet doorhebt dat je al bijna bij het einde bent tot er geen bladzijdes meer over zijn. Ze schrijft dit keer over een stel wat al met elkaar getrouwd is en hoe dit dan verder gaat en in welke situaties ze dan terecht komen.

Annemijn raakt snel overprikkeld, door een vorm van ASS. Hierdoor reageert ze soms raar in ongemakkelijke situaties en weet ze zich soms geen houding te geven. Als ze iets in haar hoofd heeft zitten dan gaat ze hier ook volledig voor. Het is een vrouw die wel doorheeft dat iets niet goed zit, maar de vinger er niet op kan leggen wat het nu precies is. Levi daarin tegen voert het hoogste woord en krijgt altijd wel zijn zin, maar is dit nu zo goed? De relatie tussen die twee is al even aan de gang en ze hebben inmiddels twee prachtige kinderen, maar ze krijgen nog voldoende heuvels voor hun kiezen. De twee zijn heel verschillend, maar hun band met elkaar is bijzonder en je gaat van hun houden. De omgeving van het stel wordt ook goed beschreven en hebben hun invloeden in de verloop van sommige dingen. Het is een verhaal over vechten voor je huwelijk of voor jezelf, maar ook over liefde en verraad.

Het is een boek wat we nog niet eerder van Emma Anna hebben gezien, maar ik heb er van genoten en ik ben benieuwd of ze nog meer van dit soort verhalen uit gaat brengen. Want het is weer een aanrader en als je fan bent van Emma Anna kan je deze ook zeer zeker weer waarderen.

Ik wil Emma Anna bedanken voor dit recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogtour.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *