Liefde in Twin Bridges: Duke en Ian van Debra Eliza Mane

Duke woont al haar hele leven in Twin Bridges en vind dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar hele familie op Big Hole Ranch, werkt als kok, bemoeit zich met de zaken van iedereen en ze loopt haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze graag op afstand houdt.

Als haar broer Jacob zijn vriendin June een aanzoek doet en Ian tijdens dat feest in een dronken bui bekent dat hij nog steeds van haar houdt, komen er scheurtjes in haar masker die ze al jaren stevig op heeft gehouden. Duke heeft iets meegemaakt, waardoor ze haar hart op slot heeft gedaan en niet meer wilt openen. Als Ian erachter zou komen, dan wilt hij haar nooit meer zien. Maar Ian neemt daar geen genoegen mee, hij wilt haar terug en wilt weten wat ervoor heeft gezorgd dat ze al die jaren terug uit elkaar zijn gedreven. Ze hebben al veel van elkaar gehouden, maar krijgen ze nog een tweede kans?

Debra Eliza Mane neemt je mee terug naar de ranch in Twin Bridges en nu met het verhaal van Duke, het zusje van Jacob. Ze doet dit weer met haar aangename schrijfstijl die gelijk weer thuis laat voelen bij deze heerlijke familie en hun aanhang.

Duke is het zusje van Jacob en zijn we al in de eerdere delen tegen gekomen en nu mag ze haar eigen verhaal vertellen. Ze doet zich voor als een stoere meid, maar draagt een heel groot geheim met haar mee waardoor ze een muur op heeft gebouwd om zichzelf te beschermen. Ian is de stalhulp die we ook al eerder hebben gezien en je merkt aan alles hoeveel hij nog om Duke geeft en haar graag terug wilt. Zelfs de andere mannen Blake en Jacob hebben dat door. Hun relatie en groei naar elkaar wordt mooi beschreven, helaas vond ik het erg jammer hoe vluchtig er over het geheim van Duke is gegaan terwijl dit juist zo een impact heeft op zowel het leven van Duke als van Ian. Ik had daar graag wat meer verdieping in gewild nu voelde het voor mij niet helemaal compleet.

Dit is het derde verhaal dat zich afspeelt op de ranch in Twin Bridges en ik vind het erg leuk om de eerdere personages terug te zien komen, maar helaas vond ik dit boek iets minder sterk dan de delen ervoor.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *