Liefde in Twin Bridges: Jacob en June van Debra Eliza Mane

Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Als hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner om zijn ranch te verhuren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. Jacob ziet namelijk de jacht wel zitten op de goddelijke Eva Bates die hierdoor weken op zijn ranch is.

Hij heeft echter geen rekening gehouden met de auteur, genaamd June,  van het boek die verfilmd wordt. En zij brengt hem wel heel erg in de war. Waarom voelt hij zich zo aangetrokken tot haar? Is het medelijden, omdat ze in een rolstoel zit of toch iets anders? Als Lucy-Jane vervolgens nog met een klein jongetje voor de deur staat, weet Jacob niet meer waar hij het zoeken moet. Kan hij uit al zijn verwarrende gevoelens komen en een keuze maken?

Debra Eliza Mane heeft een fijne feelgood met een paar steamy scenes geschreven met als een unieke locatie een ranch. Het verhaal is luchtig, maar laat ook zeker ruimte over voor de wat zwaardere onderwerpen. Haar schrijfstijl is heel fijn en ze weet alles goed te beschreven zonder dat het in herhaling valt ondanks dat dit een tweede deel is.

Jacob is eigenaar van een grote goedlopende ranch en staat bekend als een womanizer, maar als hij June ontmoet lijkt er iets bij hem te veranderen. June is een schrijfster van romantische verhalen en mag toekijken hoe een van haar boeken verfilmd gaat worden op een mooie ranch. Ze zit in een rolstoel, maar dat belemmert haar niet om dingen te gaan ondernemen. Ze is een sterke vrouw en dat wordt ook goed beschreven. Jacob en June botsen wel met elkaar, maar toch voel je al gelijk een connectie tussen die twee. Uiteraard komt ook het koppel uit het eerste deel voorbij en dat zijn Abby en Blake, naast hun komen ook de andere personages voorbij en hierdoor blijf je nog steeds op de hoogte van hun verhaal.

Ik heb weer genoten van dit verhaal met een ranch setting en ik ben dan ook erg benieuwd naar het verhaal van Duke en Ian.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *