Het hart van een cowboy van Debra Eliza Mane

Becky Morgan heeft een leven dat niet bepaald standaard is. Onder haar ruige uiterlijk schuilt een jonge vrouw die haar uiterste best doet om haar leven te beteren. In Twin Bridges valt ze als een blok voor de robuuste rancher Nathan Brooks. Ze heeft alleen een vreemd verhaal over hem gehoord van Lucy-Jane en dat maakt het niet makkelijker. Maar een man zoals Nathan die alles heeft kan toch niet vallen voor iemand zoals zij.

Nathan Brooks loopt op een dag nietsvermoedend The Wagon Wheel binnen, waar een jonge vrouw direct zijn aandacht trekt. Haar roze haren en kleurrijke tatoeages maken van haar een ware blikvanger. Hij kan niet anders dan naar haar blijven kijken als ze zich luid proestend verslikte in haar koffie zodra hij naar binnen kwam. Alleen dat is niet de enige reden, iets aan haar trekt hem aan. Nathan voelt er veel voor om haar beter te leren kennen, maar de pijn uit zijn verleden houdt hem tegen. Kan hij zich erover heen zetten?

Debra Eliza Mane introduceerde in het verhaal van Duke en Ian een nieuw personage en dat is Nathan Brooks de neef van Duke en Jacob. Het is nu aan hem om zijn verhaal te vertellen. Het wordt weer beeldend beschreven zoals we gewend zijn van Debra Eliza Mane.

Nathan Brooks heeft het niet makkelijk gehad in zijn leven, dat wordt aan alles duidelijk gemaakt vooral door zijn manier van handelen, maar wat er nu aan de hand is kom je lange tijd niet te weten. Becky Morgan heeft ook een rugzakje, maar zij speelt al wat sneller open kaart. Bij beide personages voel je gelijk dat er een klik is tussen elkaar, maar ze draaien erom heen. Dit zorgt voor een mooi verhaal, maar wat me ook al opviel in het vorige boek ook hier wordt er niet uitgebreid in gegaan op de heftige situatie waarin Nathan heeft gezeten en ook bij dit deel is dat dus echt een gemiste kans.

Helaas wist ook dit deel me dus niet compleet verliefd te maken op de personages, doordat ik gewoon graag meer diepgang had gezien. Maar het is een leuk boek en ik ben blij dat ik hem gelezen heb.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *