Tot uw dienst van Denise Marinus

Wanneer Jules als vriendin en vertrouwelinge van prinses Constance naar de Universiteit van Yadiel verktrekt, gaat er een wereld voor haar open. Vol verwachting maken ze kennis met nieuwe huisgenoten, hun studies en het elitaire studentenleven. Heel even lijkt de regelmaat in hun levens terug te keren, maar dan duikt er een verwoestend geheim op. Terwijl Constance zich laat meeslepen door een geheime liefde, probeert Jules de leugens te ontrafelen. Zal het Jules lukken?

Denise Marinus had me al overtuigd met het eerste deel Zoals u wenst van haar fijne schrijfstijl en ook in dit deel wist ze me weer mee te nemen in deze sprookjesachtige wereld. Dit deel bevat net als deel een spannende momenten en de afwisseling wat Denise goed te doseren.

Jules en Constance zijn sinds deel een hechter met elkaar geworden, uiteraard halen ze ook nu af en toe het bloed onder elkaars nagels vandaan maar ze vinden elkaar altijd weer terug. Het leven van Jules ligt nu meer onder de loep sinds ze betrokken is geraakt bij de koninklijke familie en dat is wennen voor haar, maar ze blijft ondanks dat nog steeds zichzelf en dat is haar sterkste kracht. Het verhaal wordt veel door Jules verteld en Constance komt soms aanbod, maar nu komt er een mysterieuze derde persoon bij en die stukken worden in het zwart verteld. Ook de personages uit het vorige deel komen weer terug, maar nu aangevuld met een paar nieuwe personen. Deze personages worden ook goed beschreven en hebben de momenten dat ze aanbod komen een duidelijke persoonlijkheid.

Ik heb weer genoten van dit verhaal en ondanks dat het afgesloten aanvoelt hoop ik nog op een verhaal over Pasqual, ik vind hem een interessant personage en ben benieuwd naar zijn gehele verhaal.

Ik wil Denise Marinus bedanken voor dit recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogtour.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *