Italië voor altijd van Nicky Pellegrino

Sarah-Jane is klaar met de liefde, nadat haar vorige relatie niet bepaald een succes bleek. In een opwelling besluit ze Engeland te verruilen voor Italië. Haar auto begeeft het in een bergdorpje genaamd Montenello en garagehouder Riccardo komt haar helpen.
Assunta is ervan overtuigd dat de liefde aan haar voorbij is gegaan. Ze leeft een rustig leven in haar geliefde Montenello en is niet ongelukkig. Ze vraagt zich wel eens wat de toekomst haar zal brengen, maar zolang ze haar familie, haar vriendschap met Carlo, de vader van Riccardo, is ze tevreden genoeg.
Als Assunta de nieuw aangekomen Sarah-Jane ontmoet onstaat er een vriendschap die hun leven zal veranderen. Krijgen ze beide nog een kans in de liefde?

Nicky Pellegrino neemt je met haar fijne schrijfstijl mee naar het zonnige Italië en ik heb me daar gedurende het boek ook echt in gewaand. Het wordt goed beschreven hoe alles eruit zit en dan niet alleen de omgeving, maar ook de personen die er rond lopen.

Sarah-Jane heeft alles achter zich gelaten na haar verbroken relatie en wilt weer met een schone lei beginnen. Haar groei als personage wordt mooi ontwikkeld en je ziet haar opbloeien. Assunta is een wat oudere vrouw die wel tevreden is met haar leven, maar toch ook kleine wat als momentjes heeft en dat maakt haar een realistisch personage. Alle personages worden goed beschreven en zelfs de viervoeter van Sarah-Jane heeft zijn eigen persoonlijkheid gekregen en ik heb er van genoten.

Dit was mijn eerste boek van Nicky Pellegrino, maar zeker niet mijn laatste en ik ga in de toekomst vast nog wel een keer met haar via het boek naar het zonnige Italië.

Ik wil Uitgeverij de Fontein bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *