Het Libby Garrett-project van Kelly Oram

Libby Garrett is verslaafd aan haar vriendje Owen, maar dat hij alleen maar met haar afspreekt voor seks en niks serieus wilt ziet ze niet. Avery en de vrienden van de bètaclub maken zich daarom zorgen om haar. Als ze niet snel iets doen blijft er niks meer over van de vrolijke en zelfverzekerde Libby. Avery bedenkt dat Libby het twaalfstappenprogramma van een afkickproces moet doorlopen om van haar verslaving aan Owen af te komen. Hiervoor heeft Libby alleen een begeleider nodig om haar te helpen en Avery strik Adam daarvoor. Alleen Adam heeft al jaren een crush op Libby, dus is hij wel de juiste persoon hiervoor?

Kelly Oram heeft weer een heerlijk tweede deel op papier weten te zetten, waar je met volle teugen van kan genieten. Naast dat ze het luchtig houdt, pakt ze wel heftigere topics op die hedendaags kunnen voorkomen en ik vind het knap dat ze het zo neer kan zetten dat het niet zwaar overkomt.

Libby kennen we al van het eerste deel het Avery Shaw-experiment als beste vriendin van Avery. In het eerste deel vond ik haar al een leuk personage en ik was dan ook blij om haar verhaal te kunnen gaan lezen. Libby is een vrolijke en zelfverzekerde meid, maar dan komt Owen om de hoek zetten. Hij is populair en heeft een oogje op haar en Libby heeft daarom veel voor hem over, dat ze daarin zichzelf verliest ziet ze niet. Haar omgeving ziet het echter wel en schieten te hulp. Libby maakt dus een hele verandering mee in haar personage en je ziet de groei goed naar voren komen. Het verhaal wordt door zowel Libby als Adam verteld en dat vind ik altijd heel leuk om te lezen, aangezien je de personages beter leert kennen.

Ik vond het een erg leuk deel en ik hoop stiekem op nog meer boeken over deze bijzondere vriendengroep.

Ik wil uitgeverij de Fontein bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *