Het Avery Shaw-experiment van Kelly Oram

Avery Shaw is al jaren verliefd op haar beste vriend Aiden, ze wacht alleen op het juiste moment om hem dat te vertellen. Als Aiden haar verteld dat hij een vriendin heeft is ze dan ook in shock. Avery heeft een gebroken hart en om daarover heen te komen gaat ze onderzoeken of de zeven stadia van rouwverwerking daarbij ook kunnen helpen. Maar Aiden wilt niet meer met haar samenwerken, dus met wie moet ze dit dan gaan doen? En dan is daar Aidens oudere broer Grayson, hij is een irritant knappe player maar misschien wel de oplossing voor haar problemen. Of brengt hij haar juist in de problemen?

Kelly Oram kennen we al van haar eerdere duologie Cinder & Ella. En ook dit boek is weer een heerlijke young adult romance. Ik heb weer genoten van haar fijne schrijfstijl en haar manier om je het verhaal in te trekken.

Avery is jaren verliefd op haar beste vriend en als ze hem dat verteld, breekt hij haar hart door te zeggen dat hij al een vriendin heeft. Avery raakt in shock en besluit het om te zetten in een onderzoek. Kunnen de zeven stadia van rouwverwerking haar ook helpen om over liefdesverdriet heen te komen. Ze heeft alleen een probleem, Aiden was haar partner voor dit soort dingen maar die wilt niet met haar samenwerken. Grayson is de oudere broer van Aiden en bied aan om Avery te helpen, maar waarom? De aantrekkingskracht tussen Grayson en Avery is goed beschreven en je voelt het gewoon. Het verhaal wordt zowel door Grayson als Avery verteld en hierdoor krijg je van beide personages een goed beeld en dat vind ik altijd leuk om te zien.

Dit was een heerlijk boek en ik kan hem aanraden als je van young adult romance boeken houdt. Ik ben benieuwd naar een volgend boek van deze schrijfster en in deze serie.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *