Enna tegen het inktgenootschap van Kristen Perrin

De boekhandel van Enna’s moeder heeft altijd vreemde klanten aangetrokken, maar die man met de groene hoed is wel erg vreemd. Nadat Enna hem in een zeldzame eerste editie iets ziet schrijven ontdekt ze al snel overal gloeiende groene inkt. Deze inkt blijkt het teken van het mysterieuze Inktgenootschap van meneer Fabel te zijn. En steeds als hij iets herschrijft in een boek, verandert er iets in Enna’s wereld. Enna besluit te infiltreren in het genootschap en Fabel te stoppen voor haar hele wereld instort. Zal het Enna lukken om Fabel te stoppen?

Kristen Perrin neemt je met haar fijne toegankelijke schrijfstijl mee in een spannend en magisch verhaal, waarbij boeken een grote rol spelen.

Enna is een nieuwsgierig meisje die al snel het verband lijkt te zien tussen het schrijven in een boek en de veranderingen in haar wereld en besluit op onderzoek uit te gaan. Uiteraard is dit niet makkelijk om te doen en de problemen beginnen dan ook langzaam te voorschijn te komen. Het verhaal is magisch en de manier waarop het beschreven wordt spreekt tot je verbeelding.

Ik vond dit een erg leuk kinderboek en ik kijk dan ook uit naar het volgende verhaal over Enna.

Ik wil Uitgeverij de Fontein bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *