K-pop crush van Stephan Lee

Candace Parks werkt hard om haar ouders tevreden te stellen, maar wat bijna niemand weet is dat ze het liefst wilt zingen en van k-pop houdt. Candace gaat stiekem naar een k-popauditie voor een nieuwe meidenband en ze wordt uitgekozen, haar droom lijkt werkelijkheid te worden. Maar niet is minder waar de lessen zijn loodzwaar en de concurrentie is moordend. Zal Candace haar droom waar kunnen maken?

Stephan Lee heeft een fijne schrijfstijl wat makkelijk leest. Het mindere aan het verhaal vind ik het gebruik van Koreaanse woorden die niet altijd werden uitgelegd, hierdoor raakte ik soms uit het verhaal.

Candace is een meisje die altijd hard werkt om haar ouders gelukkig te maken, maar haar eigen dingen doen doet ze niet. Het boek heeft me inlaten zien dat het in Korea er heel anders aan toegaat dan bij ons en daar ben ik toch enigszins van geschrokken, het is daar een harde wereld en zeker als je een artiestenbestaan op wilt bouwen. De flaptekst heeft me ook een klein beetje op het verkeerde been gezet er wordt daar gezegd dat regel nummer 1 niet daten is, dus ik verwachtte ook een stukje schattige romantiek in het verhaal en helaas werd dat niet helemaal waar gemaakt. waardoor de gevoelens ook niet overkwamen.

Ik zag dat er een deel twee voor dit boek aangekondigd is, maar helaas pas ik daarvoor.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *