Kai (WWW series deel 2) van Miranda Hillers

Kai en Stella deden vroeger alles samen, van in de box liggen tot hun eerste keer, maar nu is Stella boos op Kai. Stella haar gevoelens voor Kai begonnen in een rap tempo naar beneden te dalen, maar ze heeft een probleem hij is haar buurjongen. Kunnen Kai en Stella er samen uit komen?

Ook in dit deel weet Miranda Hillers een mooi liefdesverhaal neer te zetten, met emotionele momenten voor de personages erin verwerkt.

Stella en Kai zijn elkaars buren, maar ook meer dan dat. Door een bepaalde gebeurtenis is hun verhouding naar elkaar toe veranderd en de manier waarop ze weer naar elkaar toe groeien wordt mooi beschreven. In dit deel komen uiteraard de andere drie jongens van de WWW club langs, maar ook de vriendin van Dex, Mila. Ik vind het altijd leuk om personages nog te kunnen blijven volgen in andere delen, hierdoor zijn de boeken op zich los van elkaar te lezen maar het leukste blijft natuurlijk om ze op volgorde te lezen.

In het boek van Kai, kwam Liam veel meer aan bod dan in het vorige deel dus het is dan ook niet verrassend dat Liam zijn verhaal vertelt in het volgende deel.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *