Gedraag je van Lois Blommestein

Alexandra een drieëntwintig jarige studente wordt slachtoffer van een serieverkrachter. Ze is doodsbang dat hij nog een keer achter haar aan zal komen. Ze doet er alles aan om de dader te pakken, maar het valt niet mee ze heeft hem namelijk niet gezien. Ze heeft alleen zijn stem gehoord.
Wanneer de serieverkrachter erachter komt dat Alexandra samenwerkt met de politie komt er een gevoel bij hem naar boven die hem onbekend is. Namelijk haat en de haat wordt alleen maar erger. Zal het Alexandra lukken om de serieverkrachter te pakken te kunnen krijgen?

Lois Blommestein verteld het verhaal over een serieverkrachter en zijn slachtoffers. Het verhaal bevat trigger warnings voor verkrachting, mishandeling en stalking. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat je blijft lezen en het verhaal is spannend je wilt gewoon weten wie het is.

Alexandra is een dappere vrouw die nadat ze slachtoffer is geworden van de serieverkrachter niet meer zichzelf is. Haar gevecht met zichzelf en de situatie waarin ze terecht is gekomen wordt goed beschreven en zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Het verhaal wordt door meerdere personen verteld en zelfs stukjes vanuit de dader. De hoofdstukken zijn zo ingedeeld dat je ook gelijk ziet vanuit welk personage je meeleest of welk verhaal je volgt.

Het was een spannende thriller en ik raad hem aan voor mensen die tegen de bovengenoemde trigger warnings kunnen.

Ik wil Lois Blommestein bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *