Zwarte koffie, macchiato & takkenthee van Jacodine van de Velde

Sara heeft een prima leven met haar man Stef en hun twee prachtige dochtertjes Jenna en Liv. Sinds kort werkt ze bij Bagels & Beans het bedrijf van haar beste vriendin Marit. Kortom het leven lacht haar toe, maar soms bekruipt haar een onbestemd gevoel. Steeds vaker maakt haar man opmerking waardoor ze zich onzeker gaat voelen. Ze probeert hem zoveel mogelijk tegemoet te komen, maar het wordt haar snel duidelijk dat ze de enige is die nog vecht voor hun huwelijk.

Sara beland in een rollercoaster van emoties en haar wereld staat op zijn kop. Op een ochtend blijkt dat Sinterklaas naast dingen voor de kinderen, ook een uitnodiging voor haar om op een date te gaan achter heeft gelaten. Wie zit hier achter? Is dit het werk van Stef of toch van die sexy Macchiato-man die stiekem een oogje op haar heeft?

Jacodine van de Velde heeft een fijne schrijfstijl en heeft een heerlijke feelgood neergezet met dit verhaal, die ik in een keer heb uitgelezen. Ik kon gewoon geen genoeg krijgen van deze sterke vrouw en haar ervaringen met mannen.

Sara heeft alles voor elkaar tot haar wereld uit elkaar valt. Hoe ze zich in deze situatie staande weet te houden wordt zo realistisch en gevoelig beschreven dat je niet anders wilt dan Sara omhelzen en haar op willen peppen als ze het moeilijk heeft, gelukkig is haar beste vriendin Marit ervoor haar. Alle personages worden goed beschreven en je leert ze al snel kennen. In het verhaal zitten ook heerlijke stukjes humor verwerkt, waardoor je soms met een lach op je gezicht verder leest, vooral de kinderen kunnen er wat van.

Ik heb genoten van dit feelgood verhaal van Jacodine en kijk dan ook erg uit naar het volgende boek over Marit.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *