Verkikkerd van Lisette Jonkman

Lucy verheugd zich op haar studententijd. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus en dan in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met hun te maken wilt hebben.

Vooral niet met die lange, blonde jongen van een paar kamers verder. Waarom krijgt ze het toch zo warm van hem en heeft ze het gevoel dat ze hem kent?

Lisette Jonkman heeft een heerlijke feelgood neergezet die zich afspeelt in de studententijd en op een campus. Haar schrijfstijl is vlot en er zit humor in. Zelf heb ik geen ervaring met het wonen op een campus, maar ik heb ontzettend genoten van dit verhaal.

Lucy is een meisje die best wel verwend is en arrogant overkomt, maar naarmate het verhaal vordert maakt ze hierin een omslag en zie je haar veranderen. De personages om haar heen zoals haar huisgenoten worden ontzettend leuk neergezet en je ziet ze zo voor je. Het verhaal is gevuld met humor, liefde, onzekerheid, vriendschappen en nog zoveel meer.

Dit boek raad ik aan voor mensen die houden van feelgood boeken. Ik ben blij dat ik dit boek op heb gepakt en kijk uit naar de volgende boeken die Lisette geschreven heeft en die nog van haar gaan komen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *