Jacht op het antiserum (In de ban van de wolf deel 2) van Christine Charliers

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Ze hoopt snel samen met Jonathan het antiserum te pakken te kunnen krijgen. Vooral op school heeft ze het moeilijk, waar Sandra haar pestkop, haar steeds verder in het nauw drijft. Maar soms komen haar wolveneigenschappen haar wel goed van pas, zoals als ze bijvoorbeeld Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uit gaat bij Crustonic. Jonathan en Esther ontdekken dan waar Alexander is gebleven, hij is de enige die het antiserum kan maken. Kan hij hun helpen?

Christine Charliers heeft weer een spannend tweede deel geschreven over de twee vrienden Jonathan en Esther. Het verhaal zit goed in elkaar en je wilt gewoon door blijven lezen.

Esther komt door haar wolveneigenschappen steeds meer in de problemen, ze is dan ook vastbesloten om het antiserum te pakken te krijgen. Ze is een koppig meisje, die ongeacht wat voor problemen het oplevert haar zin wil doordrijven en soms is dat best wel ondoordacht. Hoewel het goed bij haar karakter past, vind ik het soms best wel irritant. Jonathan daarin tegen is een rustige jongen die haar graag wilt helpen, maar haar ook wilt laten inzien dat het soms niet verstandig is om te doen wat ze van plan is. Hij is meegaand en dat past goed bij hem. De andere personages worden ook goed uitgewerkt en ik ben heel erg benieuwd naar het verhaal van Hector.

Het wat een spannend tweede deel en ik kijk uit naar het slot van deze serie.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *