Alles of niets van Stefanie van Mol

Laura de Vries
Ik heb geld nodig en niet zo een klein beetje ook. Dan krijg ik de kans om als persverantwoordelijke van de F1 coureur Noah Winters aan de slag te kunnen. Er is een bonus aan verbonden die alle problemen op kan lossen, het addertje onder het gras? Wordt niet verliefd op hem, maar zo moeilijk kan dat niet zijn toch? Dan ontmoet ik Noah, hij is naast een arrogante klootzak en een reputatie als vrouwenverslinder ontzettend sexy. En alsof een knappe man met een groot ego nog niet voldoende was, hij heeft ook nog een tweelingbroer.

Noah Winters
Ik wil me focussen op het F1 seizoen en heb dus geen in de PR-onzin. Ik heb al helemaal geen zin in een oppas die carrière wil maken op mijn naam. Maar niets had me kunnen voorbereiden op deze pittige brunette die mijn wereld op zijn kop zet. Zodra mijn tweelingbroer Finn haar in de gaten krijgt ziet hij een kans om onze jarenlange vete uit te vechten. Wie van ons twee wint krijgt alles: de eer, de glorie en er boven op Laura.

Kan Laura zich aan het contract houden en lukt het Noah om Finn uit haar buurt te houden?

Stefanie van Mol heb ik qua schrijfstijl al leren kennen in haar serie Full Moon en vind het een heerlijke schrijfstijl die ook in de F1 wereld goed tot zijn recht komt. Ik vind het leuk om te zien dat in het boek een kleine verwijzing te vinden is naar haar andere boeken die ze geschreven heeft.

Laura is een vrouw die graag op eigen benen wilt staan, maar heeft daar hulp bij nodig en veel geld. Noah heeft alles wat hij maar wenst, tot hij Laura tegenkomt. Beide personages zijn zo verschillend maar juist de aantrekkingskracht tussen hun zorgt voor een mooie balans. Je ziet door het verhaal heen beide personages ontwikkelen en groeien niet alleen in zichzelf, maar ook zeker naar elkaar toe.

Ik heb weer genoten van dit boek van Stefanie en kijk uit naar de andere boeken die ik nog van haar kan gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *