de Schaduwkrijger (het doodschap boek 1) van Cocky van Dijk

Ranah wordt door haar moeder opgeleid om medium te worden, maar op haar zestiende verjaardag openbaart haar echte roeping zich en trekt ze in de leer bij haar vader. Haar vader wordt ter dood veroordeeld en Ranah moet alleen verder, lukt het haar om door te gaan? Si’Denn is een lid van het Doodschap en moet het evenwicht bewaren, maar door een aantal gebeurtenissen komen er demonen vrij. Lukt het Si’Denn om het evenwicht te bewaren en de demonen terug te dringen?

Cocky heeft met haar eerdere series mijn hart al gestolen met haar fijne schrijfstijl en met dit boek doet ze het weer. Ze is niet alleen goed in het vertellen van draken verhalen, maar ook een serie over het vraagstuk is er meer na de dood zet ze goed neer.

Ranah is een koppig meisje die graag de grenzen op zoekt en daar zelfs overheen gaat. Si’Denn is een schaduwkrijger in hart en nieren, maar wordt op de proef gesteld en dan heb je nog de lieve kleine Rorick die opgeëist wordt als ruil voor de vrouw van zijn broer. Alle drie zijn ze verschillend maar toch worden ze met elkaar verweven. De personages worden goed neergezet en je wilt niet anders dan doorlezen om erachter te komen wat er met ze gaat gebeuren.

Ik heb weer genoten van dit eerste deel en sta te springen voor deel 2 door de cliffhanger aan het eind. Dus als je niet van cliffhangers houdt terwijl het vervolg er nog niet is, pak dit boek dan pas op als deel 2 er bijna aankomt. Maar ik raad hem zeker aan.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *