Achter hoge bergen van Emma Anna

Beth is radeloos als haar vriend Joseph overlijdt. Ze moet nu in haar eentje de zorg voor hun vijfjarige zoontje Cody dragen. Met een baan die niet genoeg is voor het onderhouden, conservatie schoonouders die azen op haar zoontje en hoge huurschuld vraagt ze wanhopig om hulp bij de oudere broer van Joseph.

Jeremy is de monsters uit zijn jeugd ontvlucht en woont nu in Mist Lake, Montana. Hij is tevreden met zijn leven, hij heeft voldoende te eten, een dak boven zijn hoofd en mag iedere dag genieten van de omgeving waar zijn cabin staat. Wanneer Beth hem om geld vraagt, dat hij niet heeft voelt hij zich genoodzaakt om haar en Cody mee te nemen naar Montana. Zal het hem lukken om zijn aandoening en demonen voor haar verborgen te houden?

Emma Anna weet mijn hart iedere keer weer te veroveren met haar diepgaande betoverende schrijfstijl. Ze weet mij iedere keer weer te raken met wat ze ook op papier zet. De personages zijn zo realistisch en de omgevingen weet ze ook goed neer te zetten.

Beth heeft het zwaar na het overlijden van haar vriend Joseph, ze moet het hoofd boven water zien te houden met een enorme huurschuld en de zorg voor haar zoontje. Haar situatie voelt gelijk emotioneel aan en je merkt aan alles dat er nog veel meer in haar rugzakje zit, maar dit wordt langzaam aan verteld. Ze went zich tot de broer van Joseph voor hulp en ze hoopt dat hij haar kan helpen. Jeremy daarin tegen is een best wel gesloten man die een aandoening heeft en demonen die hem lastig vallen. Hij is liever op zichzelf maar voelt zich verplicht om Beth en haar zoontje op te vangen. De personages zijn heel verschillend, maar dat er een klik is, is wel gelijk zeker. Cody het zoontje van Beth is heel erg opmerkzaam en gevoelig, ook dit wordt realistisch beschreven.

Het verhaal heeft me weer weten te raken en hoort bij een van mijn favorieten van dit jaar. Ik hoop nog meer verhalen van Emma Anna te kunnen gaan lezen en dat ze voorlopig nog door blijft schrijven want ik kan geen genoeg van haar verhalen krijgen. Haar verhalen zijn voor iedereen wel een aanrader vanwege de diepere lagen die ze in het verhaal weet te stoppen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *