Gewoon zoals we zijn van Emma Anna

Door een zware infectie belandt de tweeëntwintigjarige Guus in het ziekenhuis, de infectie is zo ernstig dat zijn hand en een deel van onderarm geamputeerd moet worden. Wanneer hij bijkomt is de eerste conclusie die hij trekt dat hij hallucineert. Degene die hem verpleegt is Emilio, de jongen op wie hij jarenlang verliefd was. Erger kan bijna niet.
Emilio is verbijsterd als hij wordt ingedeeld om Guus te verplegen. Guus was de jongen die in het populaire en rijke groepje van school zat, ze hebben alleen met elkaar gepraat toen Guus in een benarde situatie zat. Emilio twijfelt of hij Guus niet moet overdragen, want hij merkt dat hij extra begaan is met deze patiënt. Dit gevoel wordt alleen maar erger als hij een gesprek tussen Guus en zijn vriendinnen afluistert. Wat zal Emilio doen?

Emma Anna weet me weer over te halen om het boek in een keer uit te lezen. Ze heeft zo een fijne schrijfstijl waarmee ze realistische onderwerpen niet uit de weg gaat en hierdoor personages neer weet te zetten die een plekje in je hart krijgen.

Guus is een succesvolle influencer en heeft alles wat hij maar wilt, maar ergens worstelt hij ook met de dingen die hem overkomen. Emilio is een empatische verpleegkundige en hij raakt al snel meer betrokken met Guus, dan hij eigenlijk wilt. Beide jongens maken een ongelofelijke groei mee en Emma Anna weet dit ook dit keer net als in haar andere boeken weer zo realistisch neer te zetten dat je met beide jongens meeleeft en ze het beste gunt.

Ik heb weer genoten van dit verhaal en ik kijk uit naar een volgend boek van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *