Wat wij niet zagen van Karin van der Laan

Na een ingrijpende gebeurtenis ontmoeten vier vrienden elkaar weer op hun jaarlijkse vakantie. Dit is een gewoonte die hun ouders al jaren hebben om samen een week weg te gaan. Vorig jaar ging de vakantie niet door, wat is er gebeurd?Rosalie, Pelle, Sara en Est proberen elkaar weer te vinden en er het beste van te maken, maar er mist iets. Alle vier hebben ze hun eigen mening over de situatie, maar een schuldige is niet zomaar aangewezen. Lukt het de vriendengroep om de band te herstellen?Karin van der Laan heeft een fijne schrijfstijl waarmee ze een young adult heeft geschreven met wat heftigere topics erin, dus kijk ook zeker even achterin het boek naar de betreffende triggerwarnings.Ondanks de fijne schrijfstijl van de schrijfster, wist het boek me niet te overtuigen. Het verhaal wordt verteld door vier verschillende personages die naast hun eigen problemen ook nog moeten omgaan met de problemen van de rest van het gezin. Voor mij was dit teveel van het goede en zorgde het er ook niet voor dat ik een band kreeg met een van de personages. Gedurende het boek wordt er gehint op de heftige gebeurtenis, maar het duurde een tijdje tot die ontknoping kwam en dan nog was dat niet de ontknoping wat ik had verwacht. Het pluspunt aan dit boek vind ik dat de hoofdstukken kort waren en er goed werd aangegeven vanuit welk personage het werd verteld.Helaas wist het verhaal me dus niet te overtuigen, maar de schrijfstijl wel dus ik pak zeker een volgend boek op van Karin van der Laan.

Ik wil Novel Rebels Uitgevers bedanken voor dit recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogtour.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *