Achter gesloten deuren (King deel 3) van Olivia Lewis

De relatie tussen Benjamin en Luci is voorbij, maar de relatie tussen Josh en Luci is in volle bloei. Als er op pakjesavond een aanslag wordt gepleegd op de familie dan is de grootste vraag waarom? Maar ook zeker wie zit erachter. Langzaam komt Luci achter de geheimen die Benjamin voor haar heeft verzwegen. De vraag is dan ook kan ze dit allemaal wel aan, zeker nu ze een relatie heeft met een onzekere Josh die weg kan lopen op het moment dat het hem teveel wordt.

Olivia Lewis heeft een verslavende schrijfstijl waardoor je wilt blijven lezen, je moet gewoon weten waar het verhaal heen gaat.

De relatie tussen Josh en Luci wordt met de dag sterker. Je zou verwachten dat de relatie tussen Benjamin en Luci minder wordt, maar niks is minder waar ze lijken meer naar elkaar toe te trekken dan ze in de afgelopen jaren hebben gedaan.
Ik geniet ontzettend van de dynamiek van deze personages en leef zo ontzettend met ze mee, het voelt gewoon zo levensecht en ik vind het zo knap dat het zo op papier is neergezet.

Olivia heeft zich met de haar vorige delen al bewezen dat ze cliffhangers niet schuwt en ook met dit deel krijgt ze het weer voor elkaar om een cliffhanger neer te zetten waar je u tegen zegt.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *