Affaire (King deel 2) van Olivia Lewis

De aantrekkingskracht die Joshua en Luci hebben valt niet meer te ontkennen en hierdoor nemen ze meer risico’s. Tussen Benjamin en Luci zelf is de relatie tot een dieptepunt gedaald. Welke relatie zal de spanning overleven?

Olivia Lewis neemt je in dit deel gelijk weer mee naar waar deel een is gestopt. Ze heeft met dit deel het verhaal nog meer diepgang gegeven door een goede inkijk te geven in de relaties onderling en in de familie King.

De seksuele aantrekkingskracht tussen Joshua en Luci spat van de bladzijdes af, maar ook zeker de frustraties in het huwelijk tussen Benjamin en Luci worden goed beschreven. De band tussen Joshua en Luci wordt steeds hechter en dat maakt Joshua bang, hij is dit namelijk niet gewend. Benjamin drijft steeds verder weg bij Luci en dat drijft haar tot een soort van wanhoop en daardoor zoekt ze nog meer troost bij Joshua.

Het einde van dit deel bevatte wederom een cliffhanger waardoor je smacht naar het volgende deel je wilt gewoon weten waar het verhaal heen gaat.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *