Met een beetje geluk van Tamara Haagmans

Toen Nicole op zoek moest naar een nieuwe baan, stond eigenaar van een vervallen pretpark van haar overleden tante, niet op de planning. Maar nu het zover is, is Nicole ondanks de schulden die ze er gratis bij kreeg vastberaden om er voor te gaan. Ze wilt het park in ieder geval niet verkopen aan de huidige manager Marc. Wanneer Marc aanbied om haar te helpen, begint ze hem langzaam leuk te vinden. Toch gebeuren er rare dingen in het park met hem in de buurt. De wallaby’s ontsnappen, een bestelling gaat fout en ze krijgt een fikse boete. Gelukkig heeft Nicole algauw een plan om het park te redden, maar is ze nog op tijd?

Tamara Haagmans heeft een fijne schrijfstijl die zorgt dat je het verhaal snel wegleest. Helaas weet ze me niet volledig te overtuigen met haar personages. Ik vind ze een beetje naïef en ze blijven een beetje oppervlakkig. Nicole erft een pretpark waar ze in eerste instantie niet blij mee is, maar ze besluit haar schouders eronder te zetten. Helaas doordat ze zo oppervlakkig beschreven is, kwam haar groei niet bij mij binnen en waren haar keuzes niet de keuzes die ik zou verwachten bij iemand van haar leeftijd. Marc wilt het park graag behouden en onder zijn hoede hebben om zijn plannen uit te kunnen voeren. Ook bij hem vond ik zijn keuzes niet passen bij de leeftijd die hij heeft. Dit vind ik echt een gemiste kans want het verhaal verder is leuk, maar door de keuzes die de personages maken wordt het niet erg geloofwaardig.

Dit was mijn tweede boek van deze schrijfster en ik snap dat mensen haar boeken leuk vinden, helaas is ze niet helemaal mijn schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *