De Verlangenlijst van Marise van der Boom

Marise komt in terecht in de met nevelen omhulde wereld van het online vreemdgaan. Ze besluit er serieus werk van te maken en geniet van de macht en de aandacht. Gedreven door nieuwsgierigheid stelt zij haar huwelijk in de waagschaal en kiest voor haar Verlangenlijst. Hoe loopt dit af?

Ik werd door Marise van der Boom benaderd op instagram of ik dit boek misschien voor haar wilde recenseren. Door de flaptekst werd ik enigszins wel benieuwd naar het verhaal dus ik stemde in. Haar schrijfstijl is heel fijn om te lezen. Het verhaal is er eentje waar feiten en fictie door elkaar heen lopen en een geromantiseerd beeld geven van de werkelijkheid.

In het boek volg je het leven van Marise die op zoek gaat in de wereld van online vreemdgaan. Ze komt in contact met diverse mannen. Mannen waar ze niks meer van wilt dan een praatje en mannen waar ze meer van wilt hebben. Ze geniet volop van de aandacht en de macht die ze krijgt achter het scherm, maar ook zeker er buiten. Haar huwelijk komt steeds meer in de problemen en dat wringt ook zeker met haar echtgenoot. Het is boek wat een aaneenschakeling is van seksuele driften en handelingen en daar moet je wel van houden anders is dit geen boek voor jou.

Het was een aangenaam verhaal om te lezen, maar ook wel een verhaal wat soms best wel vluchtig ging en eigenlijk soms redelijk aanvoelde als van de hak op de tak. Het einde van het boek vond ik eigenlijk ook wel heel vlug gaan en ergens ben ik daardoor wel benieuwd hoe het nu verder gaat.

Ik wil Marise van der Boom bedanken voor dit recensie – exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *