Gevallen dromen van Sarina Bowen

In een oogwenk veranderde mijn leven, het was de bedoeling dat ik aan mijn studie zou beginnen als lid van het dames ijshockey team van Harkness. In plaats daarvan verschijn ik in een rolstoel op de campus, alles aan mijn leven is moeilijk en er is maar een persoon die het snapt. Tegenover mijn kamer is nog een studentenkamer die speciaal toegankelijk is voor mindervaliden. In die kamer woont de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Adam Hartley, die zijn been op twee plaatsen heeft gebroken. Er ontstaat al snel een band tussen ons door de gedeelde frustraties over kapotte liften, ijshockeywedstrijden en teleurstellingen. We zijn gewoon vrienden tot die ene nacht waarin alles uit elkaar valt of in elkaar klikt. Het enige wat ik weet is dat ik hard voor hem ben gevallen. In zijn ogen schuilen zijn eigen demonen, waar mijn problemen voor iedereen duidelijk zichtbaar zijn zitten zijn littekens diep van binnen verborgen. Kan Hartley wel van iemand houden die zo gebroken is als ik?

Sarina Bowen heeft een ontzettend fijne schrijfstijl die je het verhaal intrekt van twee personages die mindervaliden zijn en ze doet dit op zo een respectvolle manier, maar weet het verhaal ondanks dat luchtig en toch realistisch te houden.

Corey haar leven is een oogwenk veranderd en dat maakt haar tot een andere jonge studente, maar ze worstelt zich er doorheen. Ze is een ontzettend sterke vrouw en ik heb met bewondering haar verhaal gelezen en hoe ze met alles weet te dealen zonder teveel bij de pakken neer te gaan zitten. Hartley is een aantrekkelijke jonge man die diepe littekens verborgen houdt, maar wel voor mensen klaar staat. Beide maken ze een ontzettende groei mee en ik heb dit verhaal met een lach en een traan gelezen, want wat heb ik een bewondering en liefde voor deze twee personages ontwikkeld.

Dit was mijn eerste boek van Sarina Bowen en ik kan nu al zeggen dat ze me met dit boek heeft weten te betoveren. Ik kijk uit naar een volgend boek van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *