Eens in je leven van Marijke Vos

Holly heeft het goed voor elkaar. Ze heeft haar wilde jaren achter zich gelaten en is docent beeldende vormgeving geworden. Ze heeft nu een rustig leven en eindelijk weer geluk in de liefde met haar perfecte verloofde John. Holly heeft nog maar een uitdaging dat het is haar excentrieke ouders zoveel mogelijk uit de buurt te houden van haar toekomstige chique schoonouders te houden dat is makkelijk te doen toch? Maar dan komt de trouwambtenaar met een grote verrassing waardoor alles in ene op losse schroeven komt te staan. Holly blijkt namelijk nog getrouwd te zijn. Ze is tien jaar geleden getrouwd in Las Vegas met de laatste persoon die ze ooit nog tegen wilt komen. En nu moet ze terug om dat op te lossen, zal het Holly op tijd lukken?

Marijke Vos heeft een fijne schrijfstijl waarbij ze een heerlijke feelgood heeft neergezet die ik met een lach op mijn gezicht heb zitten lezen.

Holly was vroeger een vrouw met een wild leven en heeft dat allemaal achter zich gelaten en is nu een rustige vrouw geworden, maar die verandering vraagt veel van haar. Als blijkt dat Holly nog getrouwd is begint er voor haar een nieuwe reis eentje die haar leven kan veranderen. Haar verloofde John is eigenlijk haar tegenpool en eerlijk gezegd ik mocht hem niet zo, als je het boek gelezen hebt snap je denk ik wel waarom. Ik heb genoten van dit verhaal en van de ontwikkeling die Holly mee maakt.

Dit was mijn eerste boek van Marijke Vos, maar zeker niet mijn laatste boek.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *