Meest begeerde bachelor (Miljardairs van Manhattan deel 3) van Anika Martin

Mia heeft het niet zo op Max Hilton en dat is nog zacht uitgedrukt. Ze heeft hem zo goed als altijd gehaat, sinds hij haar hart heeft gebroken in hun jeugd. Max heeft het sindsdien helemaal gemaakt, hij is het boegbeeld van zijn eigen lifestyle bedrijf. En Mia werkt als lunchbezorgster die hoopt op een doorbraak als actrice.Als ze erachter komt dat ze Max zijn lunch moet bezorgen in het kattenpakje waarin ze werkt, kan ze wel door de grond zakken. Ze staat op het punt om haar baan op te zeggen, maar dan komt een vriendin van haar met een boek wat Max heeft geschreven en wat zijn doorbraak was. In het boek staan tien gouden regels om de mooiste vrouwen te versieren en Mia neemt een besluit, ze gaat zijn technieken tegen hem gebruiken. Waar ze alleen niet op gerekend heeft is dat Max niet zo een klootzak is als ze hem beter leert kennen. Zal het haar lukken om dit keer zijn hart te breken of heeft hij haar hart verovert?

Annika Martin heeft me met dit deel helaas een klein beetje teleurgesteld ik miste de chemie tussen de personages die in de twee vorige delen wel zo goed voelbaar waren. Het voelde voor mij alsof het boek door iemand anders geschreven was en dat vind ik ontzettend jammer aangezien ik zo uitkeek naar een nieuw liefdesverhaal met chemie en humor.

Mia wilt graag doorbreken als actrice, maar er moet ook geld verdient worden dus is ze een lunchbezorgster. Ze is niet op haar mondje gevallen, maar ik miste haar sprankelende persoonlijkheid die we wel te zien hebben gekregen in het tweede deel van deze reeks als huisgenoot van Lizzie en dat was ook een minpuntje voor mij. Max komt over als een arrogante man, maar heeft zijn hart wel op de juiste plek. Zoals ik al aangaf voelde ik de chemie niet tussen deze personages en miste ik de klik met zowel Mia als Max.

Hoewel dit deel me niet zo aansprak als de voorgaande delen, kijk ik weer reikhalzend uit naar een volgend boek van deze schrijfster.

Ik wil April Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *