Wacht met mij (Wacht met mij deel 1) van Amy Daws

Kate Smith is een romance-auteur met een writer’s block. Ze moet het laatste deel van haar bestsellerserie schrijven en zou zo een beetje alles doen om haar schrijfmojo terug te krijgen. Zoals bijvoorbeeld de wachtruimte binnen sluipen van een autogarage. Hier stromen de woorden zo makkelijk net als de gratis koffie. Het lukt haar om onder de radar te blijven, totdat monteur Miles Hudson opmerkt dat er steeds een roodharige vrouw binnen komt via de medewerkers ingang. Hij vind haar veel te interessant om haar te verraden. Een testritje maken van haar nieuwe boekidee klinkt veel beter. Zal het Kate lukken om haar laatste deel te schrijven of zorgt Miles voor problemen?

Amy Daws heeft een spicy liefdesverhaal geschreven met een toegankelijke schrijfstijl. Haar setting is een autogarage en dat zorgt voor best wel goede ideeën bij de schrijfster in het verhaal. Het verhaal is humorvol en ik kon niet stoppen met lezen.

Kate Smith is een auteur die er alles aan doet om haar woordenstroom terug te krijgen. Het lukt haar in een autogarage om dit voor elkaar te krijgen en er zit voor haar dan ook niks anders op om terug te blijven sluipen in de wachtkamer via de medewerkers ingang. Ze schrijft spicy boeken, maar is zelfs soms best wel verlegen en dat zou je toch niet achter haar zoeken. Miles Hudson is een automonteur en ziet Kate iedere dag naar de garage komen om daar in de wachtruimte aan het werk te gaan, maar hij verlinkt haar niet. Hij is een man die niet veel vertrouwen meer heeft in vrouwen door iets wat in zijn leven is gebeurd, maar op de een of andere manier trekt Kate zijn aandacht. Het verhaal wordt zowel uit het perspectief van Kate als van Miles beschreven en dat maakt dat je beide personages goed leert kennen en ziet wat voor effect de situaties waarin ze soms terecht komen op hun heeft. Naast Kate en Miles leren we ook een aantal goede vrienden van hun kennen en dat zorgt voor leuke wendingen in het verhaal.

Ik heb het boek met een lach op mijn gezicht gelezen en ik ben heel erg benieuwd naar het volgende deel in deze serie en ik kan dan ook niet wachten tot die uit is zodat ik me daarin kan gaan verliezen.

Ik wil April Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *