Liefs April French van Penny Aimes

April French doet niet aan relaties of liever gezegd relaties doen niet aan haar. Voor de mannen die op bezoek komen bij kinkclub Frankie’s is ze als trans vrouw niet meer dan een avontuurtje. Dan komt Dennis binnen hij is net verhuisd naar Austin en ziet er wat verloren uit. April vangt hem op, dit leidt tot een drank, wat leidt tot flirten en uiteindelijk leidt tot een opwindende nacht.
Als Dennis vraagt om haar nummer dan geeft ze die, maar als hij haar vraagt om hem te vertrouwen dan vind ze het lastiger. Het verlangen wat April zo goed onder controle dacht te hebben, komt tot leven met Dennis om haar heen en opeens wilt ze alles passie, betekenis en zelfs commitment. Maar naarmate hun relatie groeit van ingewikkeld naar onmogelijk, komt April voor een keuze te staan. Hoever is ze bereid toe te geven aan haar verlangen?

Penny Aimes heeft een ontzettende fijne schrijfstijl die je het verhaal in trekt van trans vrouw April en haar leven in een kinkclub. Ze doet dit op zo een manier dat het leerzaam, luchtig en ook zeker gevoelig is qua inhoud.

April is een trans vrouw die het nodige te verduren krijgt en het daar soms best wel lastig mee heeft, ook al komt ze daar niet open en bloot voor uit. Dennis is een man die weet wat hij wilt, maar niet te ver durft te gaan door iets in het verleden. Beide hebben ze hun bagage die invloed heeft hoe ze om gaan met elkaar, maar de aantrekkingskracht is aanwezig. Het verhaal is opgedeeld in 3 delen, het eerste deel vertellen April en Dennis hun verhaal om en om, het tweede deel lees je een paar maanden vanuit April en daarna dezelfde maanden vanuit Dennis en het laatste deel lees je weer om en om vanuit hun beide. Ik vond dit een fijne manier van lezen, want hierdoor kruip je net nog meer in de personages en leer je beter kennen.

Ik vond dit een mooi verhaal die zeker de moeite waard is om te lezen, je moet alleen wel openstaan voor onder andere Dom/Sub relaties, BDSM en andere seksuele handelingen, maar ondanks dat je moet vooral openstaan voor een romantisch verhaal.

Ik wil April Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *