Het Cupcake café van Jenny Colgan

Issy Randall kan bakken, nee meer dan dat ze kan verbluffend luchtige hemelse taarten maken. Dit talent heeft ze van haar grootvader, in wiens bakkerij ze is opgegroeid.
Als Issy haar baan kwijtraakt, besluit ze dat het tijd is voor de grote stap. Gewapend met recepten van haar grootvader, de hulp van haar beste vrienden en een lokale bankmanager die zijn nek voor haar uitsteekt, opent ze het Cupcake Café. Ze heeft alleen geen flauw idee waar ze aan begonnen is. Lukt het haar om een ramp te voorkomen?

Jenny Colgan heeft een fijne schrijfstijl die je de bladzijdes om laat slaan. Ondanks dat het verhaal me niet al te veel trok, moest ik door blijven lezen.

Het verhaal wist me niet te overtuigen, ik werd teveel afgeleid door alle personages die aan het woord kwamen. Hierdoor kon ik geen connectie krijgen met de personages en irriteerde ik me vooral aan Issy, het personage waar het hele verhaal omdraait. De recepten die aan het begin van de hoofdstukken stonden, heb ik op een gegeven moment overgeslagen omdat die me nog meer uit het verhaal haalde.

Helaas heeft Jenny Colgan mijn hart niet veroverd en ik weet ook niet of ik nog een boek van haar ga lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *