Kir Royal van Julia Ran

De schuchtere Daphne kan haar geluk niet op, als miljonairszoon Thom verliefd op haar wordt. Ze twijfelt dan ook geen moment als hij vraagt of ze bij hem in wilt trekken, er is alleen een klein probleempje hij is haar baas. Daphne neemt hierom ontslag.
Al snel merkt Daphne dat het jetsetleven van Thom niet zo spannend is als ze in eerste instantie dacht, ze mist een doel in haar leven nu ze niet meer hoeft te werken. Zelfs haar beste vriendin Jens kan haar niet helpen om te voorkomen dat ze afglijdt in een depressie. Daphne ontvangt nieuws vanuit haar familie, waardoor ze genoodzaakt is om af te reizen naar het buitenland. Gaat deze reis voor een keerpunt zorgen in haar leven?

Julia Ran heeft een fijne schrijfstijl die je in deze korte novelle geboeid weet te houden. Je blijft nieuwsgierig naar waar het verhaal heen gaat en dan eindig je met een cliffhanger. Hierdoor is je interesse zeker gewekt en kan je niet anders doen dan uit kijken naar het volgende volledige verhaal van deze schrijfster.

Daphne is een soort van muurbloem en kan dan ook niet geloven dat Thom voor haar valt. Ze twijfelt geen moment om bij hem in te trekken, maar dan beginnen de twijfels en de vragen bij haar op te komen. In deze novelle leer je haar al goed kennen en leef je met haar mee en voel je al een lichte groei bij haar ontstaan als ze langzaam veranderd.

Ik vond dit debuut een aangename kennismaking met de personages Daphne, Thom en Jens en ik ben benieuwd waar hun verhaal verder heen gaat.

Ik wil Godijn Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *