Geef me een reden (Geef me een … deel 2) van Stefanie van Mol

Vincent:

Misschien heb ik teveel  genoten van het rocksterren leven. Door mijn werk bij Full Moon ben ik omringd door alle ondeugden die een man zich kan voorstellen. Ik heb mezelf in alle opzichten erin uitgeleefd, maar nu wordt ik geconfronteerd met de gevolgen van mijn daden. Ik wordt niet alleen gestalkt door iemand die gevaarlijk kan zijn, maar ik krijg ook een full-time lijfwacht toegewezen.

Ze is mijn tegenpool. Ze is serieus gedisciplineerd, gedreven en ik haat alles aan haar. Of althans dat is wat ik dacht.

Olivia:

Werken voor het beveiligingsbedrijf van mijn vader is een droom die uitkomt, maar het volgen van Vincent is dat niet. Mijn taak is om hem te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, maar ook tegen zichzelf. Falen is hierin geen optie en ik moet mijn beste beentje voorzetten. Dat hij de lekkerste eikel is die ik ooit heb gezien doet niet terzake. Ik zal mijn hart niet verliezen aan deze man, maar ik was niet zo voorzichtig met mijn maagdelijkheid.

Zal Olivia haar taak goed kunnen vervullen of verliest ze toch haar hart?

Stefanie van Mol heeft met haar heerlijke schrijfstijl het woord gegeven aan de volgende generatie van de Full Moon bandleden die we kennen van haar eerdere serie. Dit keer is Vincent de zoon van Camille en Jonathan aan het woord samen met Olivia de dochter van Mike.

Olivia haar droom is werken voor het beveiligingsbedrijf van haar vader Mike. Mike is werkzaam als beveiliger van de bandleden van Full Moon en we hebben hem al leren kennen in de hoofdserie. Olivia zelf is een serieuze, gedisciplineerde en gedreven jonge vrouw, maar ze zit niet te wachten om Vincent te volgen ze kan hem niet uitstaan. Hij is een eikel, maar wel heel erg knap. Vincent is een jonge man die de sociale media van de band bijhoudt en hierdoor volledig kan genieten van de ondeugden die horen bij dat rocksterren leven. Het gevolg is alleen dat hij zich hierdoor in de problemen werkt, hij krijgt te maken met een stalker die een potentieel gevaar is en krijgt hierdoor een lijfwacht toegewezen die hem full-time in de gaten met houden. Hij heeft alleen een hekel aan Olivia. Het verhaal wordt door hun beide verteld en hierdoor leer je ze goed kennen en kan je ze beide in je hart sluiten. De aantrekkingskracht tussen hun is voelbaar en de seksuele spanningen liegen er ook niet om. Het verhaal is spannend door het stalker element, maar zit ook vol met humor en veel liefdevolle momenten. Naast Olivia en Vincent komen ook de andere kinderen van de bandleden naar voren en uiteraard de ouders zelf.

Ik heb genoten van dit tweede deel in de geef me een … serie en ik ben heel erg benieuwd wie de hoofdpersonen gaan worden in het volgende deel in deze serie, want voorlopig is deze generatie nog niet uitverteld.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *