Stormbruid van Rosemary Hart

Mijn hele leven wilde ik maar twee dingen: gezien worden door mijn vader en trouwen met mijn verboden soldatenliefje Ştefan. Mijn vader zit diep in de schulden bij Heer Constantin. Hij zit als enige tussen ons en voorkomt een totale oorlog met barbaarse indringers. Hij is een strenge en ernstige man, die met zijn zwarte ogen recht in mijn ziel kijkt. Als ik eerlijk ben dan ben ik bang voor hem. Ik wil niets met hem te maken hebben en al helemaal niet zijn bruid worden, maar het lot is bitter. Als meisje heb ik geen stem in de onderhandelingen en wordt ik met tegenzin meegenomen naar de Stormburcht. Zijn verre en donkere vesting, waar alles vreemd en grimmig is. Overal om me heen zijn donkere gangen en gesloten kamers, maar zelfs als ik alleen in mijn kamer ben, ben ik niet alleen. Iemand roept mijn naam. Waarom wil de heer van Stormburcht mij?

Rosemary Hart weet hoe ze een verhaal goed neer kan zetten. Alle elementen die je kan verwachten in een Dark fantasy romance verhaal zitten erin. De personages zet ze goed neer en je voelt met allemaal stuk voor stuk mee. Het verhaal is spannend en laat je niet meer los.

In dit verhaal volgen we Ionna de enige dochter van een man die diep in de schulden zit. Ionna is een vrouw die weet wat ze wilt en op dit moment is dat trouwen met haar verboden liefje Ştefan. Echter heeft het lot andere plannen voor haar. Haar vader zit diep in de schulden bij de beschermheer van haar regio en deze man is streng en ernstig. Hij heeft een hele harde uitstraling over zich heen, maar toch voel je dat er meer in zijn verhaal zit. De personages hebben vanaf het eerste moment al een voelbare spanning tussen hun in hangen, wat je nieuwsgierig maakt naar de afloop in hun verhaal. Het verhaal heeft spannende en liefdevolle momenten, maar ook heftige stukken die niet in je koude kleren gaat zitten.

Dit was mijn derde boek van Rosemary Hart en ik ben zo nieuwsgierig naar nog meer boeken van haar hand.

Let op dit boek is op het moment van plaatsen van deze recensie nog niet beschikbaar en zal uitkomen als e-boek op 5 oktober en op 10 oktober als paperback.

Ik wil Rosemary Hart bedanken voor dit ARC-review exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *