Zij van Hannah Hill

Verstandig, zachtaardig en betrouwbaar zo zou hij mij omschrijven, maar daar is niets meer van over. Hij was mijn leven binnen gekomen en liet me ervaren hoe perfect het kon zijn. Door het juiste te doen werden de rollen omgedraaid en twijfelde ik aan alles.

Levenslustig, optimistisch en zelfverzekerd zo zou zij mij omschrijven. Maar daar klopt niks meer van sinds zij in mijn leven is. Over alles was ik zeker, maar nu twijfel ik erover. Toen ik doorhad dat zij alles voor mij was, was het te laat en verdween ze. Nu is ze terug, lukt het hem om haar te houden?

Met dit laatste deel in de duologie krijgen we een inzicht in het leven van Lia. En wat heeft Hannah Hill dat weer mooi tot leven gebracht. Het is weer een verhaal met spanning, humor maar vooral veel liefde.

Lia en Alex hebben elkaar gebroken, maar krijgen hierdoor beter inzicht in zichzelf. De groei in hun personages komt goed naar voren en zorgt ervoor dat je van de chemie tussen hun kan genieten.

Het is een mooie afsluiting en de vragen die ik nog had zijn beantwoord. Als tip zou ik toch meegeven om de duisternis en de verbonden met elkaar serie hiervoor te lezen, dan begrijp je dingen net wat sneller.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *