De woestijndief van Emmelie Arents

Taran kan stelen als de beste, maar zijn laatste diefstal brengt hem flink in de problemen. Zijn broer Amir wordt uitgekozen om deel te nemen aan het Labyrint, een magisch spel waar criminelen strijden voor hun vrijheid. Taran wilt zijn broer redden, maar raakt verstrikt in de duistere geheimen van magie. Zal het Taran lukken om Amir te helpen?

Emmelie Arents heeft een fijne, vertellende schrijfstijl. Helaas miste ik in vergelijking met haar debuut de vaart in het verhaal. Er werden veel dingen verteld en veel dingen beschreven, maar sommige dingen zijn nog niet helemaal duidelijk voor me en ik miste de spanning en actie die ik eigenlijk wel had verwacht.

In het verhaal volg je de broers Amir en Taran, twee tegenpolen van elkaar. Het verhaal wordt uit perspectief van beide jongens verteld, hierdoor kan je ze leren kennen en zie je wat hun keuzes voor gevolgen hebben. In het verhaal worden voor beide personages andere personages geintroduceerd die een belangrijke rol hebben, met een aantal die overlappen voor beide jongens.

Hoewel het verhaal langzaam op gang kwam en ik de actie/spanning vooral in het begin miste ben ik wel benieuwd wat deel twee in petto heeft.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *