Onafscheidelijk (Soulmate serie deel 2) van Natasha Madison

Matthew:

Toen ik zeventien was werd ik gerekruteerd door de NHL en op mijn achttiende speelde ik in de eerste lijn. Op mijn negentiende werd ik de bad boy van het ijshockey tot ik daar op mijn drieëntwintigste uit het team werd gezet. Ik moest weer bij mijn ouders intrekken. Het was een wake-up call die ik met beide handen aan moest nemen. Ik hoefde alleen maar te bewijzen dat ik van mijn fouten had geleerd. Ik zou dus niet vallen voor een dame met een pruilmondje, ook al wil ik niets liever dan die mond van haar de hele dag verslinden.

Karrie:

Toen mijn vader mij een baan gaf, had ik niet verwacht dat ik een gestrande NHL-speler in de gaten moest houden. Hij wilde dat ik zijn chaperonne was of met andere woorden zijn overbetaalde babysitter. Ik dacht dat hij een grap maakte. Maar toen ik ontmoette ik hem, Matthew Grant. Ik was niet voorbereid op deze bijzondere bad boy, hij is niet alleen knap, maar ook een beetje arrogant en lief op een bepaalde ‘je maakt me gek’ manier. Nu hij klaar is met het verpesten van zijn leven, heeft hij besloten om het mijne op zijn kop te zetten.

Zij is de eerste wat ik ooit meer wilde dan ijshockey zelf. Hij is de man waarvan ik weet dat ik weg moet blijven. Kan iets wat zo verkeerd begon eindigen in twee mensen die onafscheidelijk worden?

Natasha Madison neemt je weer mee in het leven van een ijshockey speler en dit keer is het niemand minder dan de stiefzoon van Cooper Stone. We hebben dus al een beetje kennis gemaakt met deze jongen toen hij een stukje jonger was en nu mag hij zijn levensverhaal vertellen nu hij ouder is. Natasha Madison doet het weer op een manier waar je alleen maar van kan genieten. Ze wisselt humor af met serieuze momenten, maar ook met steamy scenes.

Matthew is op een jonge leeftijd door de NHL gerekruteerd alleen dat heeft hem veranderd in een bad boy. Als hij uiteindelijk hierdoor uit het team wordt gezet, heeft hij geen andere keuze dan om met zijn staart tussen de benen terug te gaan naar zijn ouders. Als Matthew weer dingen op orde heeft gekregen krijgt hij een begeleider toegewezen en hij verwacht dat het een man is, maar niets is minder waar. Karrie wordt toegewezen als zijn begeleider en ze is hier niet zo heel erg blij mee. Karrie zelf is een behulpzame dame die graag mensen wilt helpen, maar ze ziet het niet zitten om als babysitter voor Matthew te spelen en dat laat ze merken ook. Hierdoor botsen de twee regelmatig, maar dit zorgt ook gelijk voor de vonken in het verhaal. De aantrekkingskracht is net zo sterk als de kracht waarmee ze elkaar denken af te stoten. Doordat je het verhaal vanuit beide kanten leest geniet je nog meer van de situaties waar ze in terecht komen, maar kijk je ook mee vanuit hun hoofden en leer je ze nog beter kennen.

Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel in deze serie waarin het zusje van Matthew aan het woord komt. Het is wel aan te raden om deze serie op volgorde te lezen want de personages uit het eerdere deel komen hierin ook naar voren en zo mis je geen moment van dit gezin.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *