Onweerstaanbaar (Soulmate serie deel 3) van Natasha Madison

Max Horton:

Ze noemen me een buitenbeentje alsof dat een slechte zaak is. Ik ben een hufter met een klote opvoeding die nergens om geeft. Alleen om mezelf en mijn kleine zusje. Ik zal altijd beschermen wat van mij is. Met nog een jaar te gaan op mijn hockey-contract hou ik mijn hoofd naar beneden en mijn ogen op het doel. Maar dan bots ik tegen haar en mijn hele bestaan veranderd.

Allison Grant:

Mijn stiefvader zei altijd wordt nooit verliefd op een sporter, ze zijn gecompliceerd en kunnen humeurig zijn. Hoe meer ze betaald krijgen hoe lager hun moraal is. Als persverantwoordelijke van de New York Stingers weet ik precies wat hij daarmee bedoelt, maar ik kan geen nee zeggen tegen een vriendschap met een mooie, beschadigde man.

Wat begon als haat veranderde al snel in iets anders. We probeerden bij elkaar weg te blijven en om afstand te houden, maar de aantrekkingskracht is te sterk. Kan iets wat verboden is veranderen in iets onweerstaanbaars?

Natasha Madison geeft de spotlight dit keer aan het zusje van Matthew Grant. Ze weet het verhaal weer mooi neer te zetten. De knetterende aantrekkingskracht tussen de personages is voelbaar en hierdoor geloof je er ook in. Naast de aantrekkingskracht weet Natasha Madison ook de balans goed in het boek te stoppen tussen de steamy scenes en de serieuze dingen, waardoor het verhaal vlot leest.

Allison Grant is het zusje van Matthew Grant en de stiefdochter van Cooper Stone. Doordat je haar al een beetje leerde kennen in de eerste twee delen is het nog leuker om haar volledige verhaal te horen. Allison is niet op haar mondje gevallen en weet goed wat ze wilt. Doordat ze zo open en recht voor zijn raap is komt ze wel eens in de problemen, vooral als het gaat om Max. Max is een man die zich voor de buitenwereld gedraagt als een hufter, maar als je hem echt leert kennen is het een man die alles over heeft voor zijn kleine zusje en dus eigenlijk heel zorgzaam en beschermend is. Door zijn gedrag komt hij wel eens in de problemen, maar doordat je ook vanuit hem leest snap je waardoor het komt. Beide personages maken een groei mee met zichzelf maar ook naar elkaar toe. Door het verhaal heen blijf je ook meelezen met de eerdere personages uit de andere delen, hierdoor hoef je ook van hun nog geen afscheid te nemen.

Ik ben heel benieuwd naar het verhaal van het jongere zusje van Max Horton en ik kan dan ook niet wachten om daarin verder te gaan.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *