Zoete overgave (King’s Trace antiheroes serie deel 1) van Sav R. Miller

Elia Montalto is de baas geworden over de georganiseerde misdaad in King’s Trace, Maine, nadat zijn vader met pensioen is gegaan. Hij is pragmatisch van aard en dat zorgt ervoor dat hij als leider zeer wordt gewaardeerd. Nog belangrijker is dat door zijn manier van leiderschap er toe heeft geleid dat de maffia een aantal belangrijke politieke leiders in zijn zak heeft waardoor ze ongestoord hun gang kunnen gaan.

Toch is het leven van Elia niet zo simpel als het lijkt en hoe goed de zaken ook gaan er is altijd een reden voor jaloezie en afgunst. Zelfs in het kleine stadje is niet alles ongecompliceerd. En zijn verlangen naar Caroline Harrison, de oudste dochter van Senator Harrison, is een complicatie die hij zeker niet kan gebruiken.

Als dochter van een corrupte politicus heeft Caroline maar een wens en dat is vrij zijn, maar haar vader heeft andere plannen. Hij wilt dat ze gaat trouwen en terwijl haar vader de onderhandelingen over een huwelijk begint ziet Caroline haar dromen in een keer uit elkaar spatten.

Tot Caroline zelf een onwaarschijnlijke bondgenoot maakt. De knappe en jonge baas van de maffia doet haar een aanbod die ze niet kan weigeren. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat ook Caroline niet zo onschuldig is als ze misschien lijkt. Wat houdt ze allemaal verborgen?

Sav R. Miller wist me vanaf de eerste bladzijde in een greep te nemen die me naar het einde van een boek trok die ik hierdoor in een ruk heb uitgelezen. Haar manier van schrijven is goed en ze weet de balans goed in het verhaal te houden, waardoor het geen moment saai aanvoelt. Het is een dark maffia romance waar ik wel van hou.

Caroline is de oudste dochter van de senator en ze heeft maar een droom en dat is vrij leven, maar helaas heeft haar vader andere plannen voor haar. Hij is bezig met onderhandelingen om haar uit te huwelijke, waardoor al haar dromen in een keer uit elkaar spatten. Ze is een jonge zelfstandige vrouw die haar leven en dat van haar zusje wilt beschermen, het waarom is lange tijd onduidelijk maar als het naar buiten komt dan voel je met haar mee. Door dit rugzakje is ze gevormd, maar het maakt haar ook zoveel sterker. In Elia vind ze een onverwachtte bondgenoot, maar is hij wel wie ze aan haar zijde wilt hebben? Elia is een man met een duister leven die nergens voor terugdeinst. Dit maakt hem de juiste leider voor de maffia in King’s Trace. Hij heeft alleen een complicatie die hij niet kan gebruiken en dat is de oudste dochter van de senator, maar als hij doorheeft dat zij zijn hulp nodig heeft dan doet hij haar een aanbod die ze niet kan weigeren. Hij is een man die ondanks zijn duistere kant ook zijn goede kanten heeft en die komen langzaam naar boven en dat maakt hem een man waar je op de een of andere manier toch voor valt. Het verhaal is spannend en zit vol diverse wendingen die je wel of niet aan ziet komen.

Ik ben door de epiloog uit het perspectief van een van de bijpersonages heel nieuwsgierig naar het volgende deel in deze serie. En ik hoop daarin ook het verhaal van Caroline en Elia nog een beetje in te kunnen gaan volgen. Sav R. Miller heeft er zeker weer iemand bij die uitkijkt naar een volgend boek van haar hand.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *