Love redesigned (Lakefront miljardairs serie deel 1) van Lauren Asher

Julian

Als ik midden op straat zou struikelen, dan zou Dahlia Muñoz me niet overeind helpen. Sterker nog ze zou me laten liggen en glimlachend over me heen stappen. Als ze terugkeert naar Lake Wisteria doe ik mijn best om haar te ontlopen, maar dan zet mijn bemoeizuchtige moeder me schaakmat. Ze komt met een creatief plan om Dahlia een zetje in de goede richting te geven, waardoor ze hopelijk snel weer de stad zal verlaten. Ik zie alleen een ding over het hoofd, wat nou als ik stiekem wil dat ze blijft?

Dahlia

Julian Lopez is bijna mijn hele leven mijn rivaal en de aartsvijand van mijn familie. Na mijn verbroken verloving keer ik terug naar Lake Wisteria en ik zit er niet op te wachten om hem tegen het lijf te lopen, maar dan doet die hatelijke rijkaard me een aanbod die ik niet kan weerstaan. Als we een historisch pand kunnen renoveren kunnen we onze winst verdrievoudigen. We sluiten een tijdelijke wapenstilstand, maar dat is lastiger dan gedacht door alle tegenstrijdige gevoelens. Verliefd worden op elkaar was geen onderdeel van dat plan, maar wat als het daar wel op uit draait?

Lauren Asher heeft een heerlijk boek geschreven dat ik met veel plezier heb gelezen. Doordat ik helaas de Dreamland miljardairs serie hier niet voor heb gelezen mistte ik wel een paar van de overlappingen naar die serie en dat vind ik eigenlijk wel jammer. Haar manier van schrijven past perfect bij dit verhaal en zorgt ervoor dat je door het verhaal heen vliegt. Het is niet alleen een luchtig verhaal, maar heeft ook zijn emotionele momenten erin zitten.

Dahlia keert na een verbroken verloving terug naar het dorp waar ze altijd heeft gewoond om weer tot zichzelf te komen en te kijken wat ze nu eigenlijk met haar leven wilt gaat doen. Een ding weet ze zeker ze wilt bij Julian uit de buurt blijven, maar het lot heeft andere dingen voor haar in petto. Vanaf hun eerste onmoeting na al die jaren knettert het al gelijk en dan niet alleen van de haat die ze voor elkaar voelen. Julian is een man die zijn hart op de juiste plek heeft en niet uitwijkt voor een uitdaging, maar Dahlia wil hij liever niet tegenkomen. Ze zijn altijd aan elkaar gewaagd en dit monde uiteindelijk uit in een rivaliteit. Zijn moeder weet hem schaakmat te zetten waardoor hij toch met haar samen moet zien te werken en hij ziet dit als zijn kans om haar weer weg te krijgen uit Lake Wisteria. Dahlia maakt door het verhaal vooral een hele mooi groei mee en het is mooi om te zien hoe ze weer helemaal opbloeit. De band tussen Julian en Dahlia wordt mooi beschreven en ontwikkeld. De mensen die om Julian en Dahlia heen staan, maken het verhaal ook zeker leuk om te lezen en zorgen met regelmaat voor een glimlach op je gezicht.

Ik heb genoten van dit boek en ik kijk uit om meer van Lauren Asher te kunen gaan lezen, maar een kleine tip vanuit mijn kant is lees zeker de Dreamland miljardairs serie voor je aan deze gaat beginnen je gaat er geen spijt van krijgen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *