Onvoorspelbaar (Soulmate serie deel 4) van Natasha Madison

Zack:

De beslissing waar ik al jaren mee vocht werd makkelijker toen ik mijn teamgenoot betrapte met mijn vrouw in bed. Het was tijd om te vertrekken. Een frisse start en een nieuw NHL-team in de grote stad. Het belangrijkste is dat het voor mijn zoontje Jack zijn beste kans is. Het zou voor ons beide een goede zaak zijn.

Denise:

Na een slechte jeugd heb ik ervoor gezorgd dat ik het zou maken. Alleen ik heb een probleem elke keer als ik een patiënt verlies, sterft er ook een stukje in mij. Het hoort bij mijn dienst in de oncologie en mijn carrière in het Hudson kinderziekenhuis, maar het maakt de pijn van het verlies er niet makkelijker op. Het enige wat voor mij telt is het redden van de kinderlevens, maar dan loopt een NHL-speler met zijn zoontje binnen.

Op het moment dat we elkaar ontmoeten zijn we van het script afgeweken. Als deze liefde iets is dan is het wel onvoorspelbaar. Kunnen ze hiermee omgaan?

Natasha Madison geeft het woord aan het laatste personage die we in het vorige deel al zijn tegengekomen, namelijk het zusje van Max Horton. Het verhaal van Denise is niet makkelijk zoals je ook al een beetje kon lezen in het vorige deel, maar Natasha Madison weet het verhaal wel goed neer te zetten en ervoor te zorgen dat het niet heel zwaar aanvoelt. Net als bij de eerdere verhalen in deze serie is er weer een balans tussen de diverse factoren zoals humor, serieuze zaken en liefdevolle momenten.

Denise heeft geen makkelijke jeugd gehad en dat zorgt ervoor dat ze met volle kracht ervoor wilt zorgen dat ze het kan maken in haar carrière, maar haar baan is niet makkelijk. Ze werkt op de oncologie afdeling en de momenten dat ze een patiëntje verliest zijn zwaar voor haar. Ze wilt iedereen graag helpen, zelfs al ze weet dat het misschien geen zin heeft. Dat is haar sterke eigenschap en maakt haar tot een lieve vrouw. Zack is een man die zijn vrouw heeft betrapt met een teamgenoot van hem en dit heeft ervoor gezorgd dat de keuze waar hij al langer mee liep sneller in werking kon gaan zetten. Hij is een man die de zorg draagt voor zijn zoontje Jack en die zorg blijkt al snel niet makkelijk te zijn. Het verhaal van Zack en Jack weet je te raken als lezer, maar raakt ook Denise. De band die ontstaat tussen de personages is warm en liefdevol.

Ik vind het heel jammer dat dit alweer het laatste deel was in de Soulmate serie, want ik heb er van genoten. De mannen en de vrouwen ga ik missen en ik hoop ze nog tegen te komen in de spin-off serie zodat ik ze nog niet helemaal achter me hoef te laten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *