De voordelen van doen alsof van Lily Gold

Ik ben Layla Thompson en ik ben on-dateable.

Nee ik ben serieus, ik ben achtentwintig en ik heb nog nooit een vriendje gehad. Gezien de dertig hard op me afkomt ben ik mijn geduld inmiddels verloren. Gelukkig heb ik drie vrienden die me maar wat graag zouden willen helpen. Zach, de rouwdouwende voormalig rugbyspeler, Josh, het type lieve buurjongen, en Luke, de gescheiden man met het zilvergrijze haar, die toevallig ook mijn oud-docent is.

Nadat ik na weer een mislukte date uithuilde op hun schouders, besloten de mannen om mij te helpen om een vent aan de haak te slaan. Ze besluiten mijn ‘oefenvriendjes’ te zijn en komen met een strijdplan vol dates, zoensessies en lesjes ‘flirten via app’. In ruil voor hun hulp schuif ik een keer in de week aan bij hun podcast waar ze relatieadvies geven, simpel zat toch?

De lessen worden steeds intenser en de al snel gaan we te ver. Elke gespeelde aanraking siddert net iets te lang door, elke oefenzoen eindigt in vuurwerk en al snel realiseer ik me dat vriendschap met die mannen niet meer genoeg is. Ik wil meer. Ze hebben me geleerd hoe ik een man aan de haak kan slaan en nu is het tijd om hun lessen in praktijk te gaan brengen en dan wel drie keer. Zal het haar lukken om de harten van de mannen te veroveren?

Lily Gold heeft met haar heerlijke schrijfstijl een mooi en diepgaande reverse harem verhaal geschreven waarbij je niet kan stoppen met lezen. Alles komt er in voorbij wat je maar kan zoeken in zo een verhaal over het niet kunnen kiezen tussen meerdere partners.

We lezen het verhaal uit de perspectieven van alle vier de personages en dat zorgt ervoor dat je ze goed leert kennen. Layla is een jonge vrouw die haar leven en alles erom heen via een checklist in de gaten houdt en haar doel om voor haar dertigste een relatie te hebben begint steeds meer een onzekerheid te worden aangezien niemand het met haar volhoudt. Als ze na een zoveelste mislukte date uit mag huilen bij haar drie buurmannen besluiten die om haar een handje te helpen. Ze hebben een podcast over het geven van relatieadvies en ze willen die met haar in de praktijk gaan brengen, de voorwaarden is dan wel dat ze in de podcast erbij komt en zo aan kan geven hoe het gaat met de adviezen die ze krijgt. De drie mannen zijn allemaal verschillend en de een kon ik net iets meer waarderen dan de andere, maar allemaal hebben ze een hart van goud en weten ze toch je hart te laten smelten. Het is een verhaal met humor maar met ook zoveel liefdevolle momenten en de steamy scenes zijn vurig. Ieder personage maakt zijn of haar eigen groei mee en de aantrekkingskrachten zijn niet te missen.

Het verhaal heb ik uiteindelijk met een lach op mijn gezicht dichtgeslagen en eigenlijk hoop ik nog op meer van deze personages want ik wil ze nog niet achter me laten. Ik ben ook heel erg benieuwd naar waar Lily Gold nog meer mee gaat komen, want dat wil ik ook zeker gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *