Quotum Project Z van Marloes Morshuis

Alex en Tommy zijn slinkers en hebben geen school en andere privéleges meer die we als zo vanzelfsprekend zien. Op een avond komt er een nieuwe president aan de macht die dingen anders aan gaat pakken hierdoor moeten de broers op de vlucht, maar waar gaan ze heen en zijn ze daar veilig?

Marloes Morshuis heeft een schrijfstijl die de wereld goed beschrijft en ook een goed en duidelijk beeld geeft van de situatie waarin de wereld zich bevind, de personages worden goed beschreven en ook bij de wisselingen die in het boek zitten krijg je een goed beeld van de doelen van bepaalde personen.

Ik heb bij het lezen op het puntje van mijn stoel gezeten en ben soms op het verkeerde spoor gezet. De spanning in het boek was goed voelbaar en ik kijk zeker uit naar het vervolg, want ik ben ontzettend benieuwd hoe het verder gaat en of het ze lukt om de doelen die ze voor zich hebben ook daadwerkelijk te kunnen voltooien.

Dit was mijn eerste boek van Marloes, maar zeker niet mijn laatste.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *